Produkter för mark veal pris (20)

VBF eller UE Skivetält

VBF eller UE Skivetält

Sous vide, 20 kg kartong, mjölkras - Charolais - kött - Limousin ECT,
Grisklöv Fram och Bak - Grisklöv Öra

Grisklöv Fram och Bak - Grisklöv Öra

EXPORT ASIEN AFRIKA, PEET FOOD
5 kg Gårdsgrisbox – Gascon Ras

5 kg Gårdsgrisbox – Gascon Ras

Våra grisar springer omkring sedan de föddes i en 6000 m² stor park som skuggas av valnötsträd. Deras kost består av pellets som är specifikt anpassade efter grisarnas behov samt avfall från gården som vi inte kunnat sälja på grund av sorteringsfel (pumpor, meloner, nötter, spannmål, hampa). Rasen Gascon är svarta grisar, ganska små i storlek eftersom deras tillväxt är långsam, mycket sociala och lekfulla med hängande öron som täcker ögonen. Deras kött är typiskt marmorerat och har en stor smak. VIKT: 5 kg FÖRPACKNING: 5 kg
Wagyu nötkött från Japan - Wagyu nötkött från Japan, i muskel- och styckform

Wagyu nötkött från Japan - Wagyu nötkött från Japan, i muskel- och styckform

Det är en representation av den japanska livsstilen: ett kött med karaktär som är delikat förfinat. Född ur en lång tradition av uppfödning, är Wagyu-kött, bokstavligen "Japans nötkött", en haute couture-rätt som lyfts fram av de största kockarna i världen. Djuret uppföds långt från stress, i skuggan av stall utan väggar där luften cirkulerar på det mest harmoniska och homogena sätt. Ljudstörningar kan dämpas genom att spela lugn och avkopplande klassisk musik. Grand Caractère samarbetar med japanska bönder som hedrar traditionen av uppfödning av detta exceptionella nötkött. Fetteringsperioden kan sträcka sig upp till 900 dagar beroende på gården för att garantera ett kött med subtilt fruktig smak och oöverträffad mörhet.
BLACK ANGUS - USA PER EURODIS GROSSISTKÖTT RUNGIS

BLACK ANGUS - USA PER EURODIS GROSSISTKÖTT RUNGIS

URODIS, din grossist av exceptionellt kött i Rungis, erbjuder ett urval som leverantör av högkvalitativt kött för att möta kraven från slaktare och de största restaurangerna. EURODIS, specialist på exceptionellt kött, har som verksamhet att sälja engros av exceptionellt kött och erbjuder därmed lyxkött som exceptionellt nötkött såsom Wagyu, Kobe-nötkött och andra köttraser. Som leverantör av exceptionellt kött väljer EURODIS VIANDES noggrant ut de bästa uppfödarna för att erbjuda dig kött av högsta kvalitet och från ursprungslandet. Angus Irland: irländskt kött, Black Angus USA, Aberdeen Angus Australien-Skottland, en annan variant av Angus, som har sitt ursprung i Skottland. Vårt exceptionella kött är sällsynt och mycket eftertraktat och kommer i begränsad mängd.
Kvart av Svart Gris från Bigorre AOP - 1KG

Kvart av Svart Gris från Bigorre AOP - 1KG

Kvart av svart gris skinka från Bigorre AOP. En skinka med karaktär som kännetecknas av sitt marmorerade kött och sitt exceptionella fett som ges av 24 månaders lagring. Den svarta grisen från Bigorre, släkting till den iberiska "Pata Negra" och kännetecknad av sin svarta päls, är en exceptionell fransk gris. Den får en hälsosam 100% växtbaserad kost och lever fritt vid foten av bergen.
Roastbeefstycke - Bak - Redo att Skära - Bitar

Roastbeefstycke - Bak - Redo att Skära - Bitar

Roastbeefskärning - Bak - Klar att Skära - Exploderad
PROCESSINGENJÖR (K/M)

PROCESSINGENJÖR (K/M)

Utbildad med en examen på Bac+5, helst från en ingenjörsskola (ENSGTI, ENSIC, ENSIACET, ENSPM), har du en första betydande erfarenhet av liknande uppdrag; Kunskaper i PROII / ASPEN / HYSYS är ett plus. Beroende på din profil, dina färdigheter och det uppdrag som kommer att tilldelas dig, kan du bland annat ansvara för: - Utarbeta designstudier för processer; - Utveckla materialbalanser (flöde, tryckfall…) och termiska analyser; - Definiera och simulera processdiagram (Process Flow Diagram); - Dimensionera utrustning och instrument som behövs för att implementera processen (pumpar, reaktorer, rörledningar, destillationskolonner…) och definiera deras specifikationer och nyckelparametrar; - Skriva grundläggande funktionsanalyser, delta i utarbetandet av driftsmanualer och överlämna dem till berörda parter; - Utforma en utvecklingsplan för installationer och processer och utvärdera kostnaden.
Anka Bröst - Färsk Anka

Anka Bröst - Färsk Anka

EUROVOLAILLES är grossist av anka bröst från Gers. En av ledarna inom produkter från Gers. HOS EUROVOLAILLES finns det 3000 möjliga referenser, så telefonen är oumbärlig. För mer information, ring 01 46 86 21 54.
NÖTFILE VBF eller EU

NÖTFILE VBF eller EU

Sous vide per 1 styck kartong av 20 kg från EU eller fransk mjölk-kött ras - Limousin - Charolais osv., viktspann 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg även oxfilé kött 4 kg
Hela Kalv VVF

Hela Kalv VVF

Sous vide kartong
Fläsklägg - VPF Fläsklägg

Fläsklägg - VPF Fläsklägg

För korvproduktion
FRYST HJORTKÖTT - LITET HJORTKÖTT

FRYST HJORTKÖTT - LITET HJORTKÖTT

Hjortkött för produktion av hjortkorv eller hjortterrine
Lamm- eller Fårbröst - Fryst Kött för Förberedelse

Lamm- eller Fårbröst - Fryst Kött för Förberedelse

Fryst kött för beredning
NÖTFLANK - NÖTFLANK eller UE

NÖTFLANK - NÖTFLANK eller UE

merguez-korv, lasagne, färdig maträtt
HÅRDA SVINBARJÄRER - BENFRIA BARJÄRER VPF eller EU-ursprung

HÅRDA SVINBARJÄRER - BENFRIA BARJÄRER VPF eller EU-ursprung

För tillverkning av charkuterier, torrkorv, pâté, terrin
FRYST TJURKÖTT - LITET TJURKÖTT Frankrike ELLER EU

FRYST TJURKÖTT - LITET TJURKÖTT Frankrike ELLER EU

Tjurkött för produktion av tjursalami eller tjurterrine
Kalvribbor - Rungis Köttgrossist EURODIS KÖTT

Kalvribbor - Rungis Köttgrossist EURODIS KÖTT

EURODIS VIANDES är en grossist av kalvkött i RUNGIS.
Iberisk Fläskkött Muskel - Exceptionellt Iberiskt Fläskkött från Spanien i muskel

Iberisk Fläskkött Muskel - Exceptionellt Iberiskt Fläskkött från Spanien i muskel

Grand Caractère tar dig med till den iberiska jorden och bekräftar äktheten av detta inhemska svin från södra Spanien. Uppfött i ekosystemet av dehesas, de spanska slätterna som är glest befolkade med ekar, har iberiskt svin en karaktär som är både kraftfull och delikat med smakfulla rostade toner av vilda nötter. En verklig symbol för halvön, det iberiska svinet väcker minnen av varma sommar måltider och den gemytliga atmosfären av vintern i Spanien. Den insiktsfulla ögon och händerna hos Grand Caractère:s slaktare gör det möjligt att bekräfta mörtheten hos detta anmärkningsvärda kött. Deras utbildning hos spanska slaktare för att förstå deras traditionella styckningsmetoder gör att de noggrant kan fullända arbetet hos uppfödarna av iberiskt svin och avslöja alla kvaliteter hos detta legendariska kött.